iBG-izmir Kök Hücre Konferansı

Yayınlanma Tarihi: 24-04-2015

Etkinliğimizin onur konuğu olan Prof. Graziella Pellegrini, 15 yıldır kendisinin geliştirdiği yöntemi kullanarak gerçekleştirdiği başarılı limbal kök hücre uygulamaları ile tanınmaktadır. Prof. Pellegrini halen Modena Universitesi’nde bulunan Hücresel Tedaviler Programının Başkanıdır.

Dokuz Eylül Üniversitesi iBG-izmir Binası, C Blok, Kat:3 Konferans Salonu’nda saat 11:00’da başlayacak olan konferans afişi ekte sunulmaktadır.Katılım ücreti olmayan bu konferansa 15 Nisan 2015 tarihine kadar e-posta (ibg-izmir@deu.edu.tr) ve telefon ((0232) 4126510 – (0232) 4126501) yoluyla ön kayıt yaptırılması gerekmektedir. Konferansımıza katılanlara “Katılım Sertifikası” verilecektir. Daha sonra yapılacak kayıtlarda katılım sertifikası verilemeyebilir.

iBG-izmir’in bilimsel etkinliklerini ve faaliyetlerini www.ibg.deu.edu.tr web adresimizden ve https://www.facebook.com/ibgizmir facebook adresimizden takip edebilirsiniz.

Stem Cell Conference